Menu Zpět do eshopu

Bramborový salát

Uvařte brambory i se slupkou do měkka. Nechte lehce vychladnout, poté nakrájejte na čtvrtky a přendejte do mísy. Uvařte křepelčí vejce, asi 2 minuty, schlaďte je ve studené vodě a oloupejte.

Jaké nástroje při přípravě využijete nejlépe:

Bramborový salát

  • 4 porce
  • příprava: 45 minut

Ingredience

  • 600 g malých brambor
  • 18 křepelčích vajec
  • 1 šalotka
  • 60 g malých nakládaných okurek
  • petrželka
  • 2 lžíce dýňových semínek
  • sůl a pepř
  • dýňový olej

 

Postup:

  1. Uvařte brambory i se slupkou do měkka. Nechte lehce vychladnout, poté nakrájejte na čtvrtky a přendejte do mísy. Uvařte křepelčí vejce, asi 2 minuty, schlaďte je ve studené vodě a oloupejte.

  2. Do mísy přidejte nadrobno nakrájenou šalotku, na malé kousky nakrájené okurky a nasekanou petrželku. Zasypte na sucho opraženými dýňovými semínky a dochuťte solí, pepřem a dýňovým olejem. Promíchejte a podávejte.

TIP:

Pokud máte zauzovací pistoli, pak salát 2 až 3x zauďte pod potravinářskou fólií.

 

Produkty z článku

Náš výběr z blogu

Na vašem soukromí nám záleží

Potřebujeme Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli lépe přizpůsobit webové stránky a usnadnit jejich používání. Kliknutím na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s uložením cookies do Vašeho prohlížeče, díky kterým využijete potenciál webu naplno. Podrobnosti najdete na stránce "Informace o cookies".