Bruska Dick SM-110 je ideálním řešením pro profesionální broušení.
Je určena výhradně pro broušení a obtahování ručních nožů s hladkým ostřím. Se speciálním příslušenstvím je možno brousit také domácí nůžky, zahradní nůžky, dláto atd.
Bruska SM 110 bez leštícího kotouče je určena k preciznímu nabroušení nožů a k jejich okamžitému použití. Vhodná je např. do masného průmyslu (jatka,řeznictví....) ale i do kuchyňských provozů a brusných center.
Na tomto krátkém video Vám představujeme sestru této brusky, SM 111, která se od modelu SM 110 liší tím, že má navíc lešticí kotouč:
Broušení: brusné kotouče jsou chlazeny vodou,což zaručuje, že nedojde k přehřátí čepele nože. Maximální ostrost a bezpečnost při broušení je dosažena díky otáčení brusných kotoučů proti směru hodinových ručiček na ostří nože. Optimálního nabroušení nože je docíleno díky integrovaným magnetům ve vodítkách nože,které přidržují nůž v nastaveném úhlu broušení.
Obtahování: pro odstranění otřepů po broušení a zatáhnutí ostří slouží obtahovací keramické kotouče. Optimální úhel na obtahovacích kotoučích je přednastaven, lze ho dle požadavků uživatele měnit. Zahlazení ostří na obtahovacích kotoučích zajistí dlouhodobé ostří bez přebroušení.
Vánoce jsou tady a my máme dárky pro všechny! Letos jsme si dali opět záležet a vybrali pro vás to nejlepší. Dárky seřazené podle ceny, oblíbenosti i speciálních parametrů - limitované edice i luxusní série pro náročné.
Přečíst si článekCo by byly Vánoce bez lineckého cukroví? Připravili jsme pro vás osvědčený recept na křehká srdíčka, která se rozplývají na jazyku. Linecké ke svátkům prostě patří a nesmí na vánočním stole chybět!
Přečíst si článekMít doma jeden univerzální nůž nebo zvlášť na zeleninu, maso i pečivo? Možná zjistíte, že některé nože ani nevyužijete nebo naopak. Zorientujte se společně s námi v typech ostří, rozdílech a vyberte si nůž, který vám bude nejen pomocníkem v kuchyni, ale i radostí.
Přečíst si článek