Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete: chutně, celistvě a precizně nakrájené.
Již na první pohled pocítíte ze série nožů Red Spirit inspiraci, vášeň a nadšení. Nože z této série jsou extrémně ostré. Čepele jsou velmi tence zabroušeny a zaleštěny. Kulatá rukojeť typická pro nože asijského typu skvěle padne do ruky a nezpůsobuje otlaky.
Podáváte ke štědrovečerní večeři kapra? A přemýšlíte, že ho letos nebudete smažit? Inspirujte se na blogu a připravte si ho s kaštanovou omáčkou.
Přečíst si článekTradiční značka profesionálů - heslo značky Friedr. Dick, které vypovídá o mnohém. Tradice značky Dick sahá více než 240 let do minulosti, kdy roku 1778 Johan Friedr. Dick zakládá dílnu na pilníky. Tímto krokem ovlivní celá pokolení rodiny Dick a profesionální i domácí kuchaře po celém světe.
Přečíst si článekI v letošním roce se uskutečnila kulinářská soutěž pro mladé talentované kuchaře KU Young Chef a my byli u toho! Grande finále proběhlo 12. září 2020 za účasti Jiřího Roitha, zakladate projektu Kulinářské úmění a soutěže samotné.
Přečíst si článek