Nástroj pro nastřikování masa. Používá se na nastřikování masa slaným nebo ochuceným lákem. Po nastříknutí slaným lákem dochází k urychlení zpracování a také k lepšímu prosolení než při povrchovém lakování masa. Do láku kromě rychlosoli doporučujeme přidávat tekuté výtažky z koření. Nastříknuté maso poté grilujeme, udíme nebo rožníme.
Ochucený lák si připravíte do misky či dózy, do které ponoříte volný konec hadičky. Ruční nastřikovačka F. DICK je kvalitní plastový nástroj, u kterého dochází při vytažení pístu k nasátí láku. Při stlačení pístu k vytlačení (vstříknutí) láku děrovanou jehlou po celé její délce a tím pádem k aplikaci láku do masa.
Víte, jaký je rozdíl mezi lisovanými a kovanými noži? Mrkněte na to s námi!
Zobrazit produktyVěděli jste, že série Premier Plus má i své limitované nože? Vyberte si ten, který bude sedět do vaší ruky i kuchyně nejlépe!
Zobrazit produkty