Pravidelné ostření nožů prodlužuje jejich životnost a zaručí maximální komfort při krájení. Pokud už víte, jak brousit na ocílce = znáte správný úhel, vyzkoušejte ocílky kombinované. Spojení standardního tahu a jemného tahu na zaleštění čepeli zaručí dokonale ostrý výsledek.
Zajímavá kombinace dvou různých ploch, díky kterým si můžete při ostření více pohrát a ovlivnit tak výsledek. Kombinované ocílky nůž šetrně nabrousí a zaleští, aby ostří vydrželo déle. Doporučujeme především na nože z tvrdé oceli. Stačí si vybrat TADY!
Pro fajnšmekry, kteří ví, jak správně ostřit. Vybírat můžete z několika typů - kulaté ocílky nebo čtverhranné ocílky.
TIP: Pokud se necítíte na ruční broušení s ocílkou, doporučujeme ostřiče a stolní brusky, které mají přednastavený úhel brusných tyček a nemůžete během broušení nic pokazit. Ideální varianta nejen pro začátečníky.
Jedinečné na pohled, takové jsou kované nože DarkNitro. Vyznačují se tepanou čepelí, karbonovým vzhledem, extrémní tvrdostí a rukojetí z nezničitelného dubového dřeva. V sérii najdete 4 základní nože a ocílku.
Zobrazit produktyStartujeme nový grilovací seriál se sérií nožů DarkNitro! Pamatujete si na Dominika Dorňáka z Masterchefa? Chtěli byste vědět, kde tohoto skromného a talentovaného šéfkuchaře najdete? V oblíbeném holešovickém podniku zvaném VNITROBLOCK.
Zobrazit produktyMáte plné ruce práce se sklizní rajčat, paprik a švestek? Připravili jsme si pro vás hned několik tipů na nože a sortiment F. Dick, které vám usnadní práci v kuchyni. Pojďme si je společně projít.
Zobrazit produkty