Nůž Santoku je univerzální pomocník v kuchyni. Speciální výbrus na jeho čepeli vytváří vzduchové kapsy, díky nimž potravina neulpívá na čepeli. Nožem hravě pokrájíte jak zeleninu, tak i maso.
Neskutečně talentovaný a přesto skromný! Takový je šéfkuchař Petr Svoreň z brněnské restaurace Restaurant Passage, která je součástí Hotelu Passage. Mezi Petrovu oblíbenou sérii nožů patří 1905.
Zobrazit produktyZnáte tyto ikonické nože s modrou rukojetí? Běžně je v provozu používají řezníci i kuchaři. Série ErgoGrip se vyznačuje nekompromisní ostrostí a hygienickou ergonomickou rukojetí. Na výběr máte hned několik variant čepele a barvy rukojetí.
Zobrazit produktyPamatujete si na speciální černé nože ze série Premier Plus GO FOR GOLD a STAY HUNGRY nebo Ajax Carbon Spirit? Ty už si sice koupit nemůžete, ale limitovanou edici sekáčku GO FOR GOLD ano.
Zobrazit produkty