Neskutečně talentovaný a přesto skromný! Takový je šéfkuchař Petr Svoreň z brněnské restaurace Restaurant Passage, která je součástí Hotelu Passage. Mezi Petrovu oblíbenou sérii nožů patří 1905.
Proč nože ze série 1905?
“Tyto nože používám již dlouho, jsou lehké, dobře vyvážené a perfektně padnou do ruky, takže s nimi jde vaření samo,” říká o této ikonické sérii šéfkuchař Petr Svoreň. Až pojedete do Brna, dopřejte si luxusní gastronomii v Restaurant Passage. A vychutnejte si tradiční suroviny netradičně podávané.
Základní výbava do kuchyně
Pokud zvažujete sérii nožů 1905, pořiďte si do kuchyně, stejně jako Petr Svoreň tento set. Praktický magnetický stojan F. Dick, který je k dostání jak v černé tak bílé barvě a k tomu základní výbavu nožů 1905. Vše, co potřebujete - kuchařský nůž, Santoku, nůž na pečivo a nechybí ani okrajovací nožík.
Řešíte dárek pro kuchaře?
Nechte pogravírovat Santoku ze série 1905 jejich jmény jako to udělal šéfkuchař Petr Svoreň z Restaurant Passage v Brně. Každý kuchař si díky tomu pozná svůj nůž. “Nože Santoku jsou super, skvěle krájí, sekají a nabírají suroviny. Díky široké čepeli a speciálnímu výbrusu se na nůž nelepí jídlo, což usnadňuje práci,” vysvětluje svůj výběr Petr.
Jedinečné na pohled, takové jsou kované nože DarkNitro. Vyznačují se tepanou čepelí, karbonovým vzhledem, extrémní tvrdostí a rukojetí z nezničitelného dubového dřeva. V sérii najdete 4 základní nože a ocílku.
Zobrazit produktyStartujeme nový grilovací seriál se sérií nožů DarkNitro! Pamatujete si na Dominika Dorňáka z Masterchefa? Chtěli byste vědět, kde tohoto skromného a talentovaného šéfkuchaře najdete? V oblíbeném holešovickém podniku zvaném VNITROBLOCK.
Zobrazit produktyMáte plné ruce práce se sklizní rajčat, paprik a švestek? Připravili jsme si pro vás hned několik tipů na nože a sortiment F. Dick, které vám usnadní práci v kuchyni. Pojďme si je společně projít.
Zobrazit produkty