Vykosťování je proces, kdy oddělujeme maso od skeletu. Chceme, aby řez byl co nejpřesnější, abychom oddělili maximum masa od kosti a chrupavek. Flexibilní čepel se zase přizpůsobí potřebnému úhlu a nůž tak lehce přilne ke kosti. Vykosťovací nože se používají na králičí, kuřecí, krůtí, ale i třeba vepřové maso.
Jste rybáři nebo jen rádi připravujete ryby v kuchyni? Potřebujete doplnit nože a další praktický sortiment? Rádi vám na Nože.cz poradíme s výběrem od úplného základu až po profesionální výbavu F. Dick.
Zobrazit produktyRozpalte ohně! A vybavte se noži a sortimentem F. Dick na grilovací sezonu stylově. FIRST MOMENT sleva 10 % se vám automaticky odečte v košíku. A to až do 30. 4. 2024.
Zobrazit produktyLetos jsme se stánkem Nože.cz a sortimentem F. Dick poprvé zůčastnili Mezinárodního lesnického a mysliveckého veletrhu na brněnském výstavišti. Děkujeme všem! Taková účast je sen každého vystavovatele.
Zobrazit produkty