Vykosťování je proces, kdy oddělujeme maso od skeletu. Chceme, aby řez byl co nejpřesnější, abychom oddělili maximum masa od kosti a chrupavek. Flexibilní čepel se zase přizpůsobí potřebnému úhlu a nůž tak lehce přilne ke kosti. Vykosťovací nože se používají na králičí, kuřecí, krůtí, ale i třeba vepřové maso.

Jak docílit toho, aby vaše nože v kuchyni byly vždy ostré a připravené krájet? Kromě profesionálního broušení u nás na Noze.cz máte hned 3 možnosti. Pojďte si vybrat ideální variantu pro vás!
Zobrazit produkty
Znáte nůž SANTOKU? Je to univerzální pomocník do každé kuchyně! Vyznačuje se speciálním výbrusem na čepeli a širokou plochou nože. SANTOKU najdete ve všech našich oblíbených sériích F. Dick.
Zobrazit produkty
Nechte se inspirovat naším výběrem a hoďte si do košíku sortiment pro myslivce. Na e-shopu najdete sady loveckých nožů s taškou a pouzdrem, oranžové plastové pouzdro i magnetickou krytku.
Zobrazit produkty