Chcete něco extra? Pořiďte si vysokoúběrovou ocílku pro zkušené! Slouží nejen pro obtažení, ale i pro vytažení hodně tupých nožů (např. když jsou nože dlouho bez pravidelného přeostření). Najdete je TADY.
Tento typ ocílek (diamantové, titanové, hrubé..) ubírají na materiálu - jsou vhodné na obtažení i nabroušení tupých nožů.
Pro všechny, kdo už umí brousit na ocílce - je potřeba znát správný úhel, aby se nůž neponičil. Ocení všichni, kteří mají v kuchyni hodně tupé nože a potřebují ostří vytáhnout.
TIP: Pokud se necítíte na ruční broušení s ocílkou, doporučujeme ostřiče a stolní brusky, které mají přednastavený úhel brusných tyček a nemůžete během broušení nic pokazit. Ideální varianta nejen pro začátečníky.
Jedinečné na pohled, takové jsou kované nože DarkNitro. Vyznačují se tepanou čepelí, karbonovým vzhledem, extrémní tvrdostí a rukojetí z nezničitelného dubového dřeva. V sérii najdete 4 základní nože a ocílku.
Zobrazit produktyStartujeme nový grilovací seriál se sérií nožů DarkNitro! Pamatujete si na Dominika Dorňáka z Masterchefa? Chtěli byste vědět, kde tohoto skromného a talentovaného šéfkuchaře najdete? V oblíbeném holešovickém podniku zvaném VNITROBLOCK.
Zobrazit produktyMáte plné ruce práce se sklizní rajčat, paprik a švestek? Připravili jsme si pro vás hned několik tipů na nože a sortiment F. Dick, které vám usnadní práci v kuchyni. Pojďme si je společně projít.
Zobrazit produkty