Srdcem každé profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.
Rukojeť kuchařského nože je zhotovena ze švestkového dřeva. Tento nůž je standardně balen v dárkovém setu.
Kovaná, limitovaná jubilejní série: Jádro této výjimečné série se skládá z velmi tenkých vrstev vysocelegované „Double X VG 12” uhlíkové oceli s extrémní tvrdostí od 61˚ HRC. Výsledkem je obzvláště účinný řez a podstatné prodloužení životnosti ostří. Vrstvené jádro z nerezové oceli je šetrné k potravinám. Všechny nože ze série 1778 jsou broušeny a obtahovány ručně a rovněž rukoje i čepel je vypracována specialisty firmy Dick.
Vánoce jsou tady a my máme dárky pro všechny! Letos jsme si dali opět záležet a vybrali pro vás to nejlepší. Dárky seřazené podle ceny, oblíbenosti i speciálních parametrů - limitované edice i luxusní série pro náročné.
Přečíst si článekCo by byly Vánoce bez lineckého cukroví? Připravili jsme pro vás osvědčený recept na křehká srdíčka, která se rozplývají na jazyku. Linecké ke svátkům prostě patří a nesmí na vánočním stole chybět!
Přečíst si článekMít doma jeden univerzální nůž nebo zvlášť na zeleninu, maso i pečivo? Možná zjistíte, že některé nože ani nevyužijete nebo naopak. Zorientujte se společně s námi v typech ostří, rozdílech a vyberte si nůž, který vám bude nejen pomocníkem v kuchyni, ale i radostí.
Přečíst si článek