Srdcem každé nejen profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb. Zaoblený tvar čepele usnadňuje houpavé řezy a je proto ideální i na zpracování cibule nebo bylinek.
Exkluzivní designová série. Spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařskyých nožů s masivními spoji, které nahradily doposud používané nýty. Od roku 1905 se tento jedinečný design dále vyvíjel s použitím moderních materiálů a výrobních technik. Čepel je vyrobena ze speciální německé ušlechtilé oceli XcrMoVMn. Náročnou technologií tvrzení byl vyroben jedinečný, jemně disperzní ohebný materiál s dynamicky ostrou čepelí.
Podáváte ke štědrovečerní večeři kapra? A přemýšlíte, že ho letos nebudete smažit? Inspirujte se na blogu a připravte si ho s kaštanovou omáčkou.
Přečíst si článekTradiční značka profesionálů - heslo značky Friedr. Dick, které vypovídá o mnohém. Tradice značky Dick sahá více než 240 let do minulosti, kdy roku 1778 Johan Friedr. Dick zakládá dílnu na pilníky. Tímto krokem ovlivní celá pokolení rodiny Dick a profesionální i domácí kuchaře po celém světe.
Přečíst si článekI v letošním roce se uskutečnila kulinářská soutěž pro mladé talentované kuchaře KU Young Chef a my byli u toho! Grande finále proběhlo 12. září 2020 za účasti Jiřího Roitha, zakladate projektu Kulinářské úmění a soutěže samotné.
Přečíst si článek