Novinka série Red Spirit!!! Série se těší veliké oblibě zpracovatelů masa. Její nože jsou velmi často využívány při grilováních a porcování pořádných steaků. Proto bylo logickým krokem vytvořit vykosťovací nůž.
Ergonomická rukojeť, kvalitní lisovaná série a typický design série tvoří prvotřídní kousek, vykosťovací nůž, který budete rádi využívat při prvotním zpracování masa.
Již na první pohled pocítíte ze série nožů Red Spirit inspiraci, vášeň a nadšení. Nože z této série jsou extrémně ostré. Čepele jsou velmi tence
zabroušeny a zaleštěny. Kulatá rukojeť typická pro nože asijského typu skvěle padne do ruky a nezpůsobuje otlaky.
Podáváte ke štědrovečerní večeři kapra? A přemýšlíte, že ho letos nebudete smažit? Inspirujte se na blogu a připravte si ho s kaštanovou omáčkou.
Přečíst si článekTradiční značka profesionálů - heslo značky Friedr. Dick, které vypovídá o mnohém. Tradice značky Dick sahá více než 240 let do minulosti, kdy roku 1778 Johan Friedr. Dick zakládá dílnu na pilníky. Tímto krokem ovlivní celá pokolení rodiny Dick a profesionální i domácí kuchaře po celém světe.
Přečíst si článekI v letošním roce se uskutečnila kulinářská soutěž pro mladé talentované kuchaře KU Young Chef a my byli u toho! Grande finále proběhlo 12. září 2020 za účasti Jiřího Roitha, zakladate projektu Kulinářské úmění a soutěže samotné.
Přečíst si článek