Určitě znáte klasické nože – kuchařský, okrajovací, na pečivo. Možná v kuchyni používáte vykosťovací nože a Santoku. Na pořádnou flákotu masa se rozšoupněte!
AJAX ve dvou variantách
AJAX není jen řecký hrdina z trojských válek, ale také kuchařský nůž s netradičním tvarem. Zaoblená čepel nože umožňuje houpavé řezy, díky kterým perfektně nakrájíte maso. A to i přes kosti. Praktické očko v čepeli slouží k zavěšení. Který AJAX si získá vaše srdce? Ten ze série 1905 o délce čepele 22 cm nebo Red Spirit s délkou čepele 20 cm?
TANTO versus HEKTOR
Mezi naše další hrdiny, nože s netradičním tvarem, patří jednoznačně TANTO a HEKTOR ze série Red Spirit. Oba tvary čepele jsou předurčené na krájení masa. Ať už se chystáte na žebírka nebo opravdu tenké plátky! TANTO = japonský meč. Poznáte ho podle dvoufázového ostří. HEKTOR má dlouhé zakřivené ostří a výbrus na čepeli, který zamezuje přilnavosti potravin.
Na porcování masa? ASADOR!
Nová série nožů VIVUM kombinuje přirozený vzhled s extrémní ostrostí. Rukojeť je vyrobena z březového dřeva. Perfektně se tak hodí na outdoor vaření a grilování. Netradiční tvar zde zastupuje nůž ASADOR. Dlouhé zakřivené ostří se hodí pro řezání hrudí, žebírek a steakových šálů. Zajímavý tvar má v této sérii i oblíbený nůž Santoku s výbrusem – univerzální pomocník do kuchyně.
Jedinečné na pohled, takové jsou kované nože DarkNitro. Vyznačují se tepanou čepelí, karbonovým vzhledem, extrémní tvrdostí a rukojetí z nezničitelného dubového dřeva. V sérii najdete 4 základní nože a ocílku.
Zobrazit produktyStartujeme nový grilovací seriál se sérií nožů DarkNitro! Pamatujete si na Dominika Dorňáka z Masterchefa? Chtěli byste vědět, kde tohoto skromného a talentovaného šéfkuchaře najdete? V oblíbeném holešovickém podniku zvaném VNITROBLOCK.
Zobrazit produktyMáte plné ruce práce se sklizní rajčat, paprik a švestek? Připravili jsme si pro vás hned několik tipů na nože a sortiment F. Dick, které vám usnadní práci v kuchyni. Pojďme si je společně projít.
Zobrazit produkty