Honza Krob - Fine Food academy

Honza Krob vystudoval letecký management, ale jeho cílovou destinací se místo letecké dopravy staly kurzy vaření. Honza se specializuje na americkou a středomořskou kuchyni, absolvoval nespočet kurzů vaření v České republice a v zahraničí a je tu pro všechny, kteří chtějí posunout svoje znalosti a dovednosti v oboru gastronomie až do nebes.

                                  

Ve Včelné u Českých Budějovic založil Honza v roce 2016 Fine Food Academy. K výuce používá převážně nože F. DICK ze série Red Spirit a 1905. V FFA vás vždy s úsměvem naučí správnou manipulaci s nožem, jak zpracovat potraviny a co z nich uvařit. Jeho heslo zní: „Vždycky DICK“ a my bychom s ním nemohli více souhlasit.

Podívejte se sami na Honzovu školu vaření FFA a na jejich Facebookové a Instagramové stránky.

                 

          

Náš výběr z blogu