I v letošním roce se uskutečnila kulinářská soutěž pro mladé talentované kuchaře KU Young Chef a my byli u toho! Grande finále proběhlo 12. září 2020 za účasti Jiřího Roitha, zakladate projektu Kulinářské úmění a soutěže samotné.
Soutěžící si osvojili širokou škálu kulinářských technik pod dohledem profesionálních a na gastronomickém poli úspěšných kuchařů. Zároveň si vyzkoušeli na vlastní kůži, jaké to je stát se šéfkuchařem. Píle, vytrvalost, pracovitost a pokora jsou hlavní vlastnosti úspěšného "šéfa". Jak to tak bývá, vyhrát může pouze jeden a v letošním ročníku se výhry bravůrně zhostila Hana Budková z Hotelové školy Poděbrady.
My Haně a jí i jejím kolegům gratulujeme a přejeme, aby vlastnosti úspěšného kuchaře byly jim vlastní a aby nože, které svou pílí a talentem vyhráli, je provázely úspěšnou kariérou.
Podáváte ke štědrovečerní večeři kapra? A přemýšlíte, že ho letos nebudete smažit? Inspirujte se na blogu a připravte si ho s kaštanovou omáčkou.
Přečíst si článekTradiční značka profesionálů - heslo značky Friedr. Dick, které vypovídá o mnohém. Tradice značky Dick sahá více než 240 let do minulosti, kdy roku 1778 Johan Friedr. Dick zakládá dílnu na pilníky. Tímto krokem ovlivní celá pokolení rodiny Dick a profesionální i domácí kuchaře po celém světe.
Přečíst si článekNa eshopu Nože.cz naleznete širokou škálu ocílek, ale k čemu se jaká ocílka vlastně hodí? To bychom vám rádi jednoduše a přehledně popsali v následujících řádcích.
Přečíst si článek