 
				Sortiment Friedr. Dick bývá s oblibou používán v kulinářských školách, stejně tak i prestižní Soukromá hotelová škola Bukaschool s.r.o. začlenila naše nože a příslušenství do své výuky. Děkujeme!
Přečíst si článek 
				K práci doporučujeme používat pouze ostré nože, nejlépe před každým použitím naostřené. Doma lze k tomuto účelu použít ocílku, brusný kámen, nebo vhodné druhy ostřičů. Jednou za čas je vhodné nechat nůž nabrousit odborníkem.
Přečíst si článek 
				Playground catering vystihuje jediné slovo – HRA. A rozhodně ne ledajaká! Hrají PKL – První kulinářskou ligu a to na nejvyšší úrovni. Jejich strategie zahrnuje fair play, kvalitní suroviny a profesionální kuchaře. Již od roku 2010 pilují svou taktiku na domácí scéně.
Přečíst si článek 
				Soutěž „Kuchař roku 2019/2020“ je pořádána Asociací kuchařů a cukrářů České republiky a je otevřena pro všechny muže a ženy, kteří aktivně pracují v oboru a vystudovali školu s gastronomickým zaměřením.
Přečíst si článek 
				Od hudby až ke gastronomii. Jirka Hilgart hrál dlouhá léta v symfonickém orchestru na kontrabas. Láska k jídlu ho dovedla až do finále televizní soutěže Masterchef Česko a u gastronomie už zůstal.
Přečíst si článek 
				O čem je Kulinářské umění? Jedná se o první on-line video kurzy vaření pro profesionální kuchaře i studenty gastronomických a hotelových škol. Zakladatelem projektu je Jiří Roith. Jeho cílem je povznést Kulinářské umění na maximální možnou míru a podporovat mladé talenty v jejich rozvoji.
Přečíst si článek 
				PVA EXPO PRAHA i letos hostila v pražských Letňanech veletrh For Gastro & Hotel a to v termínu 10. – 13. října 2019.
Přečíst si článek 
				Seznamte se s kopytářkou, podkovářkou a chovatelkou koní Hankou Zeus.
Přečíst si článek 
				Honza Krob vystudoval letecký management, ale jeho cílovou destinací se místo letecké dopravy staly kurzy vaření. Honza se specializuje na americkou a středomořskou kuchyni, absolvoval nespočet kurzů vaření v České republice a v zahraničí a je tu pro všechny, kteří chtějí posunout svoje znalosti a dovednosti v oboru gastronomie až do nebes.
Přečíst si článek 
				Lektoři Honza Krob z FFA a Jiří Škabrada z Nože.cz spojí své síly a naučí vás, jak správně zacházet s noži F. Dick.
Přečíst si článek 
				Adriana se dostala do povědomí díky svým unikátním a originálním návrhům kuchyní na míru do jakéhokoliv prostoru. Od první myšlenky až k prvnímu hotovému pokrmu vás s jednoduchostí a zároveň lehkostí dovede právě její odborná pomoc.
Přečíst si článek 
				Dovolte nám představit ambasadora nožů Friedr. Dick ze série Red Spirit, šéfkuchaře ze Sardínie, Gianfranca Frankieho Coizzu
Přečíst si článek 
				Již devátým rokem se v pražské Grébovce konal food and gastro festival Apetit piknik proslulý svou jedinečnou lokalitou vinohradských vinic i širokou nabídkou celosvětové gastronomie na pár stech metrech čtverečních. A protože se kvalitní gastronomie neobejde bez stejně kvalitních nožů, nemohli jsme chybět ani my spolu s výrobky Friedr. Dick.
Přečíst si článek
 
				Jsme přímí zástupci značky F. Dick pro český a slovenský trh. Nože si tak pořizujete přímo od dodavatele.
Přečíst si článek 
				Uvařte brambory i se slupkou do měkka. Nechte lehce vychladnout, poté nakrájejte na čtvrtky a přendejte do mísy. Uvařte křepelčí vejce, asi 2 minuty, schlaďte je ve studené vodě a oloupejte.
Přečíst si článek 
				Firma Friedr. Dick byla založena již roku 1778 v Německu a do dnešních dnů je stále prosperující rodinnou firmou. Už 240 let vyvíjí, vyrábí ty nejlepší nože za pomoc tradičních výrobních postupů a nejmodernější technologie.
Přečíst si článek